Levi dag 2

Andra dagens träning i racehanget är avklarad. Var lika fint idag, men jag hade tyvärr lite känningar av en mindre skavank, undviker att säga var så inte någon konkurrent kan rikta en tackling inne i värmestugan imorgon;) Så vilket fall blev det bara ett ett helåk och sedan några lätta åk uppe på flacken. Hoppas det känns bättre tills imorgon så jag kan utnyttja sista passet och möjligheten att köra innan vi drar tillbaka mot Sverige igen. Är ju sista dagen imorn då reglerna säger att man inte får köra i backen närmare än en vecka inpå race.

Är även väldigt tacksam att Finland låter oss träna här dessa dagar. Nu har dom en stor upp på oss under vintern. Utöver vi svenskar så är det självklart finnarna här, sedan norskar, några tyskar och Kostelic som kör. Men jag kan tänka mig att det är betydligt fler som ringt och försökt komma hit.
DSC04372

DSC04367

DSC04380

DSC04340

bild