Levi-Sthlm

Efter 3 grymma dagar uppe i Levi tog jag igår flyger nere till Sthlm för två dagars vila. Känns bra att bryta av och komma in på ny kula inför kommande vecka då den riktiga uppladdningen för nästa söndag börjar. Imorgon kväll flyger jag kvällsflyget mot Gällivare där vi har 3 dagar träning inplanerad innan vi åter rullar över med bilarna mot Levi.

Dom 3 dagarna vi fick i racehanget kändes sjukt viktiga. Man hann testa av lite olika skidmodeller man gått och velat mellan och fick ganska snabbt kvitto på vad som funka just på den snön. Sedan märke jag ju att farten på flaken inte riktigt infann sig som den brukar, vilket gjorde mig lite frustrerad och fundersam vad som kunde vara fel. Men efter lite ändringar av pjäxor till sista träningspasset igår morse så kändes det helt plötsligt som jag fick den där sköna re-bounden man vill ha och klockade åter igen topptider på även övre delen. Detta fick mig att må betydligt mycket bättre och kunna lämna Levi med en go känsla i kroppen.

”skavanken” jag nämnde efter andra dagen var betydligt bättre till igår och jag kunde åter gå för fullt på träningen med endast märkbara känningar. Garanterat inget en hockeylirare skulle klaga på;) Var bara knät som åkte på en smäll under fysträning härom dagen, men diverse olika metoder fick det att bli bättre snabbt.
DSC04427
Tidig start på träningen igår. Var uppe i backen strax innan 07. Mörkret och dom dryga -13 graderna gjorde det nästan lite mysigt.
DSC04413

DSC04433
Fotat från målområdet där det nästa helg kommer se betydligt annorlunda ut.
DSC04440
Fick låna Byggis Compex dosa och körde under två dagar ström på knät, vilket kände som det hjälpte bra för snabbare läkning.
DSC04444
Körde även laser på knät för att ta ner svullnaden. Vet inte om det bara är placebo, men känns som även detta gjorde susen och tog bort svullnaden/smärtan snabbare.
P1000775

P1000746
Jag och Matilda var hemma hos hennes farfar för lite söndagsfika. Man kan inte få nog av utsikten där uppifrån.
P1000764

P1000767

P1000771