Klar med raceprep

Körde ett sista pass i Gällivare under morgonen innan vi sedan körde över mot Levi. Självklart med ett pitstop på Frasses i Pajala som har blivit lite av en klassiker och ett måste för ett lyckat race i Levi. Vi har väl kört den så länge jag kan minnas. Ända problemet idag var att vi käka lunch innan vi drog, så var lite tungt att trycka en burgare bara någon timme efter.

Fick ut ett bra sista pass i Gällivare, bra tempo och fart i banan. Nu ska man vara redo alltså! Känns dock väldigt bra att vara här och snart få kicka igång säsongen. Vi måste vara den sport som typ har världens längsta försäsong om man räknar med även fysperioden från maj till nu i Nov.

Som ni ser på bilderna nedan bjöds det på rätt så härligt morgonljus. Bilen visade -17 när vi rulla in på parkeringen men solen värmde ganska skönt när man bara kom ifrån snökanonsmolnet nere vi liften. Ett moln som dock bjöd på fint och spektakulärt ljus.
DSC04455

DSC04462

DSC04465

DSC04473

DSC04484
Här står dom, skidorna som ska hjälpa mig göra jobbet på söndag. Valde raceskidor igår, några som gick snabbt för mig förra veckan i Levi och även nu i Gällivare.