Återhämtning

Har haft en lugn dag i Levi, laddat batterierna och förberett prylar inför söndag. Vid 15-tiden hade vi en snabbare presskonferens tillsammans med Tjejerna, vilket blir ett ganska stort gäng. Två riktigt starka slalomlag. Var sedan och kontrollmätte pjäxorna vilket är första chansen på säsongen att göra det med FIS mätutrustning. Har checkat höjden på firman innan men kan alltid diffa lite i mätinstrument och det är ju FIS:s man går efter. Vilket fall låg dom på 43,11 och 43,20, vilket är inom det godkända spannet. Måste vara lägre än 43.32mm, så inte med mycket marginal;)

Var annars lite kul då en stor del av Fischer åkarna stod och slet sig i håret där, väldigt många var ganska långt över gränsen av någon konstig anledning. Vet inte om årets pjäxor blivit lite högre för många var förvånade. Så sandpappret gick varma i lokalen på många håll.
P1000912
Känns lite på riktigt när man får säsongens första ackreditering
P1000908
Vilket fall, kände att min säkerhetsmarginal var något tajt så gick på sulorna bak lite lätt… Eller jag gjorde faktiskt mer än att titta på när Atomics pjäxservice hjälpte mig med detta.
P1000899
Andre visar med inlevelse SVT hur han tänkt klippa på käpparna på söndag.
P1000904
Jens med Finsk TV
P1000892
Hela tjejgänget som står på start imorgon. Ska bli jäkligt kul att följa, har en känsla efter rapporter man hört att det skulle kunna gå rätt bra. Håller tummarna för det!