Nr 3

Öppnar upp säsongen med nr 3 imorgon. 3 är ju lite av mitt turnr så mer hjälp kan jag alltså inte få. Är ett tur nr sedan jag hade det bak på tröjan när jag lira fotboll. Då kanske ni kan gissa att jag alltså inte var den där tekniska killen som sprang runt och gjorde mål, nej jag mer den hårt kämpande mittbacken som höll rent framför eget mål… Till något viktigare, känns i alla fall riktigt kul att säsongen drar igång imorgon. Vi har haft en grym höst med så bra förberedelser det går, så kan inte bli mer förbered i alla fall. Nu gäller det bara gå ut och ta för sig. 10.00 svensk tid är det start, hoppas ni sitter framför tv.n och håller tummarna, om inte för mig så finns det ett helt gäng hungriga svenskar att annars välja på som kommer strax efter: Larsson 10, Myhrer 11, Byggis 14, Bäck 17, Lahdenperä 26 och Lindh 67.

DSC04496 copy

DSC04510
Dagens hangåkning som inte kändes lika viktig då vi tränat här förra veckan och snön kändes väldigt lik som då, kanske något mer aggressiv. Jag fick annars beröm för fina GS svängar ner för branten från flera håll, tror jag är en av dom som har svårast att hålla ner farten i friåkning. Blir alltid halvsväng och hög fart för det är skönast så.
DSC04517
Raceprep inne i hallen, lite basket, lite häckar, gummiband och stegar.