Slalompremiär

Dagens premiär är avklarad, ligger på rummet helt slut efter en tävlingsdag som ändå suger ut energin rätt bra och på det så körde vi sedan en skön innebandymatch som fys efter racet. Innebandymatchen gick typ ännu bättre än skidåkningen, stänkte nog in en 6-7mål i alla fall;)

Dagens skidåkning och resultat är jag nöjd med, slutade upp på e 7:e plats efter två stabila åk. Förutom ett parti på slutet i första åket så hade jag bra med fart under skidorna idag, vilket är jäkligt skönt att känna. Ni vet ju själva som jag skrev tidigare i veckan att jag var lite osäker kring detta, men nu fick man ett kvitto att man är med skapligt. En 7:e plats! Jag måste nog vara den åkare som har flest 7:e platser, dock lite tråkigt plats att prenumerera på…

Vi stannar faktiskt i Levi någon dag för att passa på att nyttja förhållandena för lite träning. Ska bli skönt att slå av lite på tempo igen och tänka lite teknik och jobba för kommande race. Är ju två fantomer, Kristofferson och Hirscher som man måste hitta ett sätt att försöka komma ikapp ganska snabbt. Men jag har en bra plan på det!
DSC04541
Myhrer cyklar ur buggarna lite mellan åken i en skön mysig disco belysning som det bjöds på inne i åkartältet.
DSC04559
Lizeroux passar på att samla krafter inför andra åket…
DSC04571
På väg mot brantkanten i andra åket. Där framme ser ni ingången på den ganska stänga vertikalen .
DSC04573
Utgången av branten, som ni ser ganska bra sväng i långsvängen.
Skärmavbild 2014-11-16 kl. 19.08.32
En skärmdump från Zoom Agence