Sista dagen Levi

Lämnade Levi idag och sitter nu på Luleå flygplats, flyger Stockholm idag och vidare ner till Zurich imorgon. Fick två dagars träning i Levi efter tävlingen. Hade fina förhållanden men hade lite svårt att ladda om mental. Kändes dock som dom flesta av oss var ganska klara med Levi och hellre drog vidare.

Nu ska det bli skönt att komma söderut igen, tycker faktiskt mörkret där uppe suger energin ur än. Eller snarare den konstanta dimma som typ ligger 90% av tiden över Levi, det är den suger på krafterna.
DSC04578

DSC04590
Mörkt på väg upp i liften imorse, det tog ett tag innan dom kosta på sig att trycka på alla lampor.
DSC04601
Blåste och var lite allmänt otrevligt väder idag. Vilket gjorde att man satt mitt i kläderna.
DSC04610
Ett försök att få det att se så där kul ut
DSC04614

DSC04623

DSC04648