Gårdagen

4 bilder från igår. Blev lite åkning under förmiddagen och sedan senare under eftermiddagen ett gympass. Skulle egentligen kört ben, men benen var trots inte allt för mkt åkning lite trötta, så fick bli ett rörlighetspass och överkropp… Idag kommer dock inte benen undan något längre
DSC04747

DSC04748
Ingen riktigt stress nere i liftstation
DSC04756
Jonas och Johan, gårdagens åksällskap nöjda efter en bra övre del av steinberg. Annars hade temperaturen stigit en del så snön på nedre delen hade värmts på rejällt och var riktigt klibbig. Därför dom trötta benen kanske.
Untitled
Delar av rörlighets övningarna jag körde. Där jag körde ett tiotal olika rörelsemoment framåt, sida bakåt och med rotationer. Inge statiskt utan likt ett utfallsteg ut och tillbaka.
DSC04759
Sedan lite viktig eller kanske snarare oviktig bänksession
DSC04767
Och sedan lite chins, men för att inte göra Andreas allt för irriterad på distans då han inte är största fanet av just chins som övning, så körde jag i alla fall med alla möjliga olika positioner på greppen, då ni ser att man kan flytta dom i hålen…