Söndagsåkning

Sitter och dricker morgonkaffe och funderar vad jag ska göra med dagen. Har inte riktigt bestämt vad jag ska träna ännu, ska känna av hur kroppen känns först. Vilket fall, blir ingen åkning idag i alla fall.

Var uppe och åkte med Matilda igår. Var mest härligt att komma ut och få lite sol uppe på toppen men åkningen var så där. Efter i fredags har det varit rätt varmt så snön längre ner har smällt snabbt, ställen där jag kunde åka för två dagar sedan hade typ helt smällt bort helt. Så vi körde mest pist och precis bredvid pisterna uppe på glaciären. Fick känslan att det kanske var lite väl överambitiöst från min sida, har ändå en del skiddagar hittills i höst, så kanske inte behöver döna glaciärpist på 117mm puderlagg. Men som sagt, skönt att komma upp och få frisk luft.

DSC04772
Ingen snö kvar nere i byn, men grönt och fint
DSC04783

DSC04792
Faktiskt inte så dåligt tryck och vinkel från Matilda med tanke på vad hon har under fötterna… Alltså feta puderlagg som hon säkert inte filade kanterna på igår.
DSC04799
Härligt släpljus
DSC04803
På väg ner och som ni ser är det mest icke skidåkare men köar med. Som vanligt fullt med Asiater.
DSC04813
Om ni går in på inlägg Tillbaka på Titlis och kollar bild två kan man se lite skillnaden på snö från i torsdag till igår på Hahnen.
DSC04774
JL detaljer
DSC04819
Sen lunch när vi kom ner. En lite nudelsoppa ala Balistyle med ägg i.
DSC04824
Och Stekt palt, inte helt fel!