Colorado nästa

Lämna Engelberg tidigt imorse och sitter nu på Zurich flygplats och njuter av en frulle riktigt dyr andra frukost… Varför blir man alltid lika less på hur rånad man blir på just flygplatser. Jag boardar snart mot Frankfurt och sedan vidare till Denver. Ha en bra söndag!
DSC04884
Lämna bil och hämta lite prylar på Welcome IN.
P1010126
Då många frågar denna fråga så är svaret här. Jag friåkare på samma pjäxor jag racear på. Mest för att behålla känslan kring foten om jag åker 3-4 dagar friåkning och sedan ska hoppa tillbaka i raceprylarna. Den växlingen har jag erfart kunnat bli oskön och svår annars. Så är hyfsat hårt och helcarbon i bakkapan som gäller även i puder!
P1010092
Bara en bild från härom dagen. Lever lite på gamla meriter och använder fortfarande espresso kopparna jag fick när jag köpte Porschen för något år sedan.
P1010089
En annan rolig bild från hur skidgymnasieeleverna tar sig till backen i Engelberg.