Beaver Creek

Är framme i Beaver Creek där vi idag har haft första skiddagen. Vi var uppe och körde friåkning i området här, för att åka ur resan och börja lite lättare. Väldigt skön dag, galet skön snö att köra på, fint pistat och lagom greppig. Som man brukar kalla det, världsmästarföre!

Resan över var nog en av dom mest osköna längre flygningar jag haft. Satt i mitten på en rac av 4 säten. Till råga på att sätena var extremt små så hade jag även en granne som var extremt stor, inte överviktig utan bara grov benstomme och jäkligt bred. Så man kan säga att han typ tog upp även halva mitt säte. Så intryck från två håll, var det bara gilla läget och sitta där i 10h…
Untitled-2
Var sugen på att köra en selfie, men detta var det närmsta jag våga. Jämför mina skidåkarlår till höger men låren till vänster. Lite skillnad ändå, en jävla jätte!
DSC04887
Känslan när man kommer in och känner att man fått ett sånt där litet och alldeles för trångt hotelrum…
DSC04888
Och lite väl lågt i tak… Vi bor riktigt schysst som ni ser. Har lägenheter på hotellet som vi bor 5 grabbar i vardera i typ.
DSC04893
Nån minusgrad och sol mötte oss imorse
DSC05059

DSC04927
Byggis carvar på lite fritt
DSC04983
Followcam på Anton och Byggis, härlig cruising ner i pisterna.
DSC05039