Vail precamp

Var borta i Vail och körde träning idag. Inte den lättaste träningen då dom vattnat rejält för några dagar sedan och det växlade mellan ren is och greppig snö. Dock åter igen en underbar dag att vara ute och åka skidor i. Någon minusgrad och soligt. Man får rätt bra energi av allt solljus. Ganska stor skillnad mot ljuset man fick när vi låg uppe i norra Sverige och körde inför Levi. Här skulle jag faktiskt kunna vara ett tag.

Anledningen att vi är här och tränar denna vecka är för att känna på snön och hinna testa lite material inför VM som ligger här senare under säsongen. Så lyxigt att ha möjlighet att kunna åka hit bara för träning. Dock ska vi faktist tävla rimorn, vi ska köra 2 st Nor Am slalom kommande dagar i Cooper Mountain. Kul att tävla lite och inte bara träna, träna, träna.
DSC05091
Morgonens utsikt från rummet.
DSC05095
Hotellet bjuder på Starbucks kaffe i korridoren. Så man kan gå och fylla på när man är sugen. Ganska så nice faktiskt.
DSC05096
Så perfekt att suga med en till backen.
DSC05099
Suddig bild men lite roligt skylt in till träningsområdet idag. ”Future Champions training in progress”, känns ganska amerikanskt men ändå skönt att läsa när man åker förbi.
DSC05106

DSC05112

DSC05118

DSC05119-2

DSC05121

DSC05128-2
Som ni ser ganska isigt
DSC05129
Men ändå så det bitvis går hål och gjorde det lite svårt att köra.