Tidslinje från dagen

Packar och styr med logistik inför imorgon, eller snarare försöker få koll på allt inför resan. Vi tränar nämligen imorn förmiddag och hoppar sedan ett plan upp mot Sverige. Blir nog ett stopp i Sthlm för att vila ut kroppen innan det går vidare mot Åre.

Apropå logistik, kan ni förstå jobbet det blir för hela laget när en tävling ändras på så här kort varsel. Flygbiljetter som måste bokas om, fordon som ska hamna på rätt ställen etc. För oss verkar det lösa sig ganska bra, men man hör här från andra lag att det verkar strula rätt mkt för dom. För oss underlättar det ju att vi kommer hem till Sverige, sedan är vi ju vana att hela tiden resa långa resor med hela laget till tävlingarna. Många av alpnationerna är så sjukt bortskämda då typ alla race och träning sker på deras bakgård. Så fort dom måste resa längre typ upp till Skandinavien, så blir det ett jäkla liv och dom kräver typ att FIS anordnar gemensamma resor/flyg.

En till träning som sagt här, så fokus på den och inte ner i resväskan ännu.
DSC05146
Jag skulle leka lite med nya klockan idag, testa lite funktioner. Hade tänkt sammanställa en fin film som man kan göra, men förstod mig inte riktigt på det och har nu för lite tid att fixa det, så ni får lite bilder jag tog igenom Suunto appen med Iphonen.
IMG_8058
På väg upp i liften första åket
IMG_8062
Höjden nere i mål och dagens uppsättning skidor.
IMG_8060
Höjden uppe på start
IMG_8061
10.18, lagom för paus och omsättning av banan.
IMG_8063
Så en kort kaffepaus med byggis.
IMG_8066
Bäck snickra lite på pjäxorna istället
IMG_8067
Och sedan klar med dagen och rulla tillbaka mot Beaver Creek igen vid 12.03