After flight aktivering

Landa igår eftermiddag i Sthlm efter en smärtfri resa, typ 10 ggr så bra jämfört med dit resan, då jag nu hade ett eget säte och även fönsterplats och kunde sova smärtfritt större delen av resan. Trots det somna jag vid 21 igår och vakna tungt vid 10 tiden idag. Nog mer än nog med sömn där.

Har varit en lugn dag annars. Under eftermiddagen var jag förbi Andreas och körde ur resan med lite rörlighetsövningar, behandling och någon styrkeövning. Imorgon vidare mor ÅRE! För övrigt, jobbar du som PT men vill bli ännu bättre inom fysträning, prehab och rehab. Spana in Andreas och hans kollegas nya utbildning. Är något jag själv skulle vilja gå, då jag tycker allt kring fysträning är väldigt intressant.
IMG_6825
Jag och Andreas, som ni ser välkammade och fin även efter passet, så väldigt lugnt… Visst blir man lite sugen på att testa den där proteindrinken;)
P1010342

P1010345
För att inte somna till hemma gled jag runt ute på stan och drack en del kaffe
P1010351
Blev kinesiskt till middag, ett ställe jag aldrig testat och som var helt tomt på folk vilket skrämde mig lite. Dock helt ok, men kanske inget som är värt en rekommendation här på bloggen mer än att det var stora portioner.