Blandad frustration

Åre bjuder på en bra vistelse så här långt, träffat mycket folk man känner, skönt väder och allmänt bara skönt att vara här. Dock har åkningen faktiskt gått lite knackigt vilket gör mig frustrerad men jag försöker hålla huvudet fortsatt högt för känner mig ganska redo för söndag ändå. Något annat som gör mig lite frustrerad är jetlaggen, jag brukar aldrig ha problem, men denna gång har jag vikit ner mig helt och vaknat osköna tider mitt i natten och legat vaken längre tid. Idag känner jag mig dock helt paj, så om jag inte sover inatt vet jag inte vad som är fel… Då köper jag ny säng eller möblerar om i rummet till racenatten.

Har även haft lite motgång med bloggandet, åkt runt med ett tomt batteri senaste dagarna, men här är några bilder i alla fall.
P1010356-2
Morgonträning i Duved idag.
DSC05159
Och igår under lunchtid dom få timmar solen titta fram. Duved är riktigt klassisk då man körde en hel del här med gymnasiet men även när man var yngre. Backen känns dock långt ifrån så brant som jag minns den. Kanske är för dom breddat den så pass mkt som man ändrar känslan något.
P1010354
Spana in racebacken imorse innan damernas race. Ser väldigt fint och inbjudande ut. Hade gärna kört i den där elbelysningen.