Glädje på hemmaplan

Sitter på rummet uppe på Tott Hotell och pustar ut efter en händelserik dag, allt är packat och jag är redo att rulla tidigt imorn bitti, 05.20 går shutteln mot Trondheims flygplats.

Vilket fall dagens tävling slutade upp riktigt bra, jag hamnade på en 4:e plats vilket jag är sjukt nöjd med. Andra åket var särskilt fint och det känns bra att från det läget kunna svara upp med ett sådant åk. Självklart hade det varit kul att kliva upp på pallen på hemmaplan, men det stör mig inte särskilt mkt utan är nöjd ändå. Som jag skrev innan tävlingen så har det inte gått särskilt fort på träning på slutet och jag kände mig lite nedtryck i en formsvacka. Jag visst att det därför krävdes att jag kräma ur max idag om jag skulle vara med uppe i toppen… Och det gjorde jag vilket ledde rätt långt. Detta stärker självförtroendet väl och jag kan nu slappna av och lite på att det går snabbt på tävling i alla fall.

Var så mycket adrenalin och press som släppte när jag gick över mållinjen idag, så mitt i glädjeruset fick jag för mig att knäcka staven. Allt verkar alltså inte riktigt stå rätt till där uppe. Många som skratta åt det hela men jag har även redan fått en del kommentarer om kring detta att jag är en dålig förebild. Men va fan, i stridens hetta finns det inte tid att tänka på sådant och jag hoppas mycket annat jag gör kan väga upp. Sedan sa jag faktiskt några visa ord till en lycklig kille som fick min halva stav idag, läs nedan.

För övrigt en grym svenskdag i allmänhet, vi är 4 killar topp 8, det är ruggigt bra. Och Calle som gör ett monsteråk och kör upp sig från 29:a till en 6:e plats. Riktigt imponerande och kul att se.
Untitled-51
Kul att få dela ledarboxen med lagkamrater, detta är något vi måste göra mer.
Untitled-21
Här var den lyckliga som kom över delarna av min Lekistav, specialgjord för att hålla extra bra då jag annars lätt kör av stavar i banan. Tyvärr höll den inte för denna adrenalinrusch. Kvaliten är annars prima, sorry Leki… Vilket fall så sa jag när jag signa den, ”så här gör man inte”;)
Skärmavbild 2014-12-14 kl. 21.15.10

Skärmavbild 2014-12-14 kl. 21.33.09
Skön känsla och knuten näve efter målgången
Skärmavbild 2014-12-14 kl. 21.34.22
Sedan någonstans här slog det slint eller snetände lite lätt.

Vilket fall, härlig dag. Nu drar vi mot Italien!