Resdag till Obereggen

Hade en skön och lång resdag från Åre via Trondeheim, Oslo, Munchen och slutligen till Obereggen, Italien igår. Kroppen var lite mör efter racedagen och vi körde faktiskt även ett kortare benpass efter race på kvällen för att hinna klämma in nu när tävlingarna kommer tätare. Är i Obereggen för att köra Europacupslalom imorgon och ni som har följt mig ett tag vet att denna är en klassiker som vi kör varje år. Är ofta väldigt strakt startfält här, bara vi svenskar ställer hela världscuplaget på start imorn.

Det som är speciellt med Europacup är ju att många yngre här har mycket bättre startnr och då har bättre chans att prestera bättre tider. Många av dom åkare som i Åre gick ut bland 45-60 har kanske här toppnr. Vi världscupåkare(topp 30) som inte i år har några europacuppoäng får hoppa in efter första grupp från startnr 16 och uppåt. Detta skapar ju lite andra förutsättningar vilket är kul. Är väldigt varmt här och idag dumpar det hyfsat kraftig med snö, så ska bli intressant vad dom skakat fram för underlag. Ryktet säger nämligen… Riktigt dåligt;)
P1010408

P1010422
Utöver att jag gillar valet av tyg på soffan så är detta lite uppsättningen jag reser med. Två stora bagar, två ryggsäckar.
P1010426
I och för sig har jag även denna stora trunk också som även ligger i bussen med reservprylar. Så blir lite prylar att dra runt på.
P1010411
Nespressomaskin reser jag även runt med. Jag är ansvarig för den, men är en gemensams för laget som vi har för att kunna få bra kaffe överallt.
P1010430

P1010450