Vinnare igen

Vad jag tycker om nya tävlingsformatet jag nämnde vi skulle testa idag!?? Jag verkligen älskar det, vi borde göra om alla tävlingar till denna form;) Skämt och sido blev det en lyckad dag och jag gick segrare ur dagens tävling. Blev ju ett kvalåk där man sedan gjorde upp i en sprintslalom på runt 26sec. Så bra fart och fullt ladd för dom som kvala in. Så var roligt att köra. Även riktigt skönt att få stå högt upp på pallen igen och vinna ett race. Var exakt två år sedan jag senast gjorde det. Känns sjukt när man skriver men kör ju mest WC och även på dom EC man kör är aldrig lätta att vinna. Alltid någon som kör riktigt bra för dagen.

Lite annan komsik fakta är även att det var min 4:e EC vinst just i Pozza di Fassa. Även om dagens tävling var flytta pga av snöbrist till en annan backe i närheten i Carezza, så kan man onekligen säga att det verkar som jag gillar detta ställe. Pozza jobbar ju hårt med att arrangera bra tävlingar då målet är att få WC i framtiden, tror dock dom får svårt då det finns andra etablerade Italienska race. Men för mig vore det ju jäkligt välkomnade om det skulle bli så.
P1010499
Dagens racebacke där uppe
P1010500

P1010502

P1010503
Dolomiter bergen är ändå rätt coola
P1010507
Då det var varmt och prepareringen inte riktigt lyckats så blev arrangören till de två sprintåken tvungna att ta fram vatten och salt för att få till underlaget. Vilket lyckades riktigt bra. Ser dock kul ut när man kommer på besiktning och möts av detta.
P1010512
I väntan på prisutdelning
P1010514

P1010513
Dagens topp 7. Att jag blev utan prischeck beror på att alla rankade topp 20 på världsrankingen inte får prispengar på europacup. Så dom går vidare till yngre eller sämre rankade.
P1010523
Jag är dock sjukt nöjd ändå. Fick med mig denna delikatess hem, den ska nog göra sig fint på julen;)