Julledigt

Checka in på julledigheten med en något mindre skön känsla… Racet igår slutade redan halvvägs ner i första åket pga en grensling. Inte så mycket man kan göra åt det, eller faktiskt kan man det lite. Den uppkom då jag förberedde mig och tog upp in för ett svårt parti som kom och det extra jag tog upp gjorde att jag istället klev innanför.

Skidåkning är ibland en rätt bitter sport med sina små marginaler, är inte så att man reser sig och får en ny chans. Utan nu det dröjer ända till strax efter nyår. Är även lite komiskt att Madonna är det race där jag känns mig mest självsäker på start med form etc, har verkligen jobbat in mig i matchen sakta men säkert, men med en urkörning känns det som man är tillbaka på ruta ett lite.

Nu tar vi en veckas juledigt och sedan kavlar vi upp armarna och tar oss an slalommånaden Januari. Jag längtar lite till vad som komma skall. Senaste veckans skidåkning har bitvis känts riktigt bra, en känsla jag inte haft på länge. Nu gäller det bara att inte att äta för mycket över jul så man tappar den;)

Annars åter igen bra svensk slalom dag med Jens uppe på pallen igen, bäck 6 och Myhrer 10 osv. Jag tycker det är förbannat coolt att vi igår var 5 st svenskar inne i första grupp topp 15 på starlistan. Det måste vara sjukt länge sen sist om det då har hänt. Men garanterat var väl Stenis och gänget fler än så, någon som vet? Nu gäller det bara att vi börjar levererar mer pallplatser och vinster, Jens började visa vägen igår.
Skärmavbild 2014-12-23 kl. 15.32.08
Var med i matchen tills det smällde
Skärmavbild 2014-12-23 kl. 15.37.01
Precis innanför…
Skärmavbild 2014-12-23 kl. 15.37.31
Hade känslan att jag nog kunde fortsätta utan att någon skull märka
Skärmavbild 2014-12-23 kl. 15.37.39
Så attack mot nästa port… För ingen ser väl att ytterskidan är ut position