Premiär i Laub

Idag väntades det enligt dom väderrapporterna kunna spricka upp och vara sol första timmarna. Så klev upp med tuppen för att vara på hugget om det väl blev så. När jag strax innan 07 titta ut och mötes av stjärnhimmeln blev tagget stort. Jag hade velat skriva att jag sedan även var först på liften för att göra storyn ännu lite bättre men hade lite när och kära att vänta på så missa tyvärr första liften.

Vilket fall rulla vi ut mot Laub strax bakom den första gruppen på runt 10st hade spårat ut där, så helt ok ändå. Laub har hittills i år inte kunnat köras och var så sent som julafton typ grön halvvägs ner. Men efter senaste dagarnas snöfall har det dock fyllt på rejält och nu var det alltså åter redo. Det första åket vi fick där är bland dom bättre jag haft i Laub, lätt topp 3. Snön spruta över huvudet från topp till botten och då även om jag har 117mm plank under fötterna. Galet skönt åk och något jag kommer leva länge på. För imorgon bär det av bort mot Italien och tillbaka till verkligheten igen, januari precampet drar igång och nedräkningen för nästa race i Zagreb.

Ska se om jag tar mig här ifrån med bilen bara, se längre ned så fattar ni vad jag menar.
P1010733-2
Ut mot första Laub. 3 tappra själar framför, en något stapplig och två st längre fram utan ryggsäck och därmed även säkerhetsutrustning. Det är något man tyvärr ser allt för ofta ändå… Och då var det faktiskt rätt lavinfarligt idag, då det släppte en hel del på sina ställen. Så gällde ha koll vart man åkte.
P1010734
Vilket fall fin morgon!
P1010737
Matilda i slutet av Laub
P1010741
Jag nöjd på väg upp efter första åket
P1010743
Och detta var efter åk två, där ni ser att molnen snabbt drog in igen.
P1010754
Och drog med sig ännu mer snö in… Denna container hitta jag utanför återvinningstationen och tyckte var lite rolig.
P1010771

P1010777 2
Som sagt en hel del snö nere i byn och bilen är något översnöad. Hade typ glömt att jag hade den ute och inte ner i garaget.
P1010781
Pappa, mamma och Matilda på väg till kvällens middag
P1010782 2
Jag är inte bitter att jag ska packa imorn förmiddag och sedan rulla vidare. Det snöar nämligen väldigt mkt igen
P1010791 2