Pfelders

Andra träningsdagen här i Pfelders var ganska skön, fint väder och lugn och ro. Lugn och ro för det bara var jag och Mackan som hittills kommit ner och därmed typ är själva med hela tränarstaben. Så bra kvalité på passet! Resten av gänget dropar in ikväll och under morgondagen.

Idag kände jag mig lite varmare i kläderna idag och åkningen stämde ok. Är annars ganska storslagen omgivning som möter än där uppe i backen. Bergen är riktigt mäktiga… Känns som man borde kunna hitta lite bra linjer där omkring.

Hörde annars en rolig historia från den lilla byn på 200 personer. En by som bakåt i tiden använts som utgångspunkt att smuggla saker över till Österrike som som sagt bara är på andra sidan berget. Men tänk er att knata över dessa toppar med prylar… Risktillägg på den alltså.
P1010837 2
Uppvärmning i källaren innan avfärd
P1010833 2
Skidområdet ligger lång där uppe in i dalen, i riktning typ längs vänster av det snöklädda berget.
P1010845 2

P1010844 2

P1010840 2