Rad Roller och kaffespan!

Har faktiskt varit vila från åkning idag, känns lite slött då jag bara åkt två dagar, men gäller att hushålla lite på krafter då det snart är race i Zagreb. Nu är det två dagar träning till som gäller innan vi rullar bort mot Zagreb.

Så idag blev det ett litet mission ner till Bolzano istället. Jag har ju länge gått och suktat efter en espressomaskin och köpte faktist en till mig själv i julklapp som nu står i Engelberg. Så dagens misson bestod av att hitta bra Italiensk kaffe till den. Skulle faktiskt beställa från en Italiensk sida igår då jag av en ren slump såg att dom hade en shop nere i just Bolzano. Så åkte ner dom 6-7milen för att leta, men visade sig vara förgäves då dom stängt ner där, om jag nu förstod Italienskan rätt. Hitta det vilket fall inte. Skönt med en utflykt ändå… eller nu ljuger jag, hade ju faktiskt hellre kollat serier dom timmarna.

Vilket fall var det Caffè del Doge jag var på jakt efter, ett specialrosteri från Venedig som jag hört talas och testat via ett litet fik i Sthlm som jag brukar hänga på. Vet inte om det är något super kaffe, men smakat riktigt bra då jag testat i alla fall. Så får nog bli att beställa istället om jag inte passerar Venedig snart.

Någon som kan tipsa om något annat bra Italienskt Kaffe, något lite roligt man skulle kunna hitta eller beställa hem? Passerar ju igenom Italien lite titt som tätt.
IMG_8219
Det här var det närmsta jag kom, skylten fanns men tydligen inte butiken.
P1010564
En annan rolig julklapp jag fick skickades från Rad Roller, som är en släkting som driver i USA. Har fått några saker därifrån tidigare, men denna leverans var grym.
P1010567
Rad Rounds! Mindre bollar har jag också efterfrågat, grymma som komplement till baseballen, då dom som sagt är mindre och kommer åt bättre på vissa ställen.
P1010568
Rad Rod, som en The Stick men mkt hårdare och faktiskt mer effektiv.
P1010575
Ett Block för att hjlpa komma åt i svåra lägen. Även bra förvaringssätt
P1010577
Här är alla prylar samlat. Rullen kan man använda både med eller utan Rad Rod. Grym att rulla längs ryggen då den är mindre än en vanlig och och ryggraden har plats. Även bra att använda på just Rad Roden, då det gör det skönare att massera typ på lår, vader och även skenben.

Ni anar inte vilken set-up jag har hemma nu, löjligt bra alltså;)