Välkomnade i Zagreb???

Några bilder från dagens träning nedan. En dag till imorgon här innan vi drar till Zagreb. Ska bli lite spännande att se hur välkomnandet i år blir i Zagreb, om man fått några fler fiender där borta. Fick ändå en del kommentar och meddelande efter OS på social medier. Folk som visa sitt missnöje efter kritiken mot deras landsman och bansättare Ante K, vissa otrevligare än andra. Så det är med spänning man kliver ut på ”arenan” på tisdag… Men det ska i och för sig kännas att kliva ut på bortaplan. Om lite mynt, flaskor och dylikt skulle hagla in under besiktningen skulle det bara bli desto mer intressant och man skulle tagga till ytterligare, haha;) Publiken i Zagreb brukar ju för övrigt vara riktigt bra, riktigt bra tryck under hela tävlingen och även vara bra att heja på dom flesta åkare.
P1010848
Lite rolig syn när vi kom upp med gondolen imorse. Någon som vattnat spåret i GS banan tydligen.
P1010851
Mange, Hans och Matts till sig av glädje över dagens åkning.
P1010857
Jens hitta lite sköna slangar att chilla på
P1010859 2
Är på skaplig höjd vi kör på. Träningsbacken ligger från 2000 och uppåt. Så blir ganska torr och aggressiv snö i hanget.