Stabil fjärdeplats

Gårdagens race blev ju faktiskt ganska bra för min del, riktigt bra åkning i alla fall. Så känns bra att börja nya året på rätt sätt och vara inne i rytmen igen. Kolla just andra åket på video och fram till missen jag gör på slutet är det imponerande åkning. Skillnaden för mig i år att åka i spår med högre nr vilket jag gjort några race nu och haft lite problem med tidigare, är att skidorna går mkt lugnare och tar mig mer till rätt ställe i sväng, vilket gör att det inte är särskilt svårt. Det kommer dock komma fler race framåt där det blir betydligt mer uppkört och där jag kommer få jobba ännu hårdare med att klara det även där.

Även lite kul, I Åre var jag överlycklig över en 4:e plats och igår ryckte jag på axlarna. Är dock nog bättre att känna sig glad och ta med en positiv känsla i kroppen, även om jag kände att det fanns mer igår.

Idag flyger vi vidare mot Zurich och Adelboden där det är ny chans på söndag med race. Spana just in väderprognosen som ser lite intressant ut, eller snare dålig.
Skärmavbild 2015-01-06 kl. 23.01.24
Skärmdump från Zoom-Agence
DSC05453
Skönt häng i team hospitality där tränarna pyntat fint med flaggan. Norrmännen såg även dom ut att trivas.
Untitled
Men som man säger efter regn kommer solsken och då är jag tillbaka i Engelberg så allt dåligt tar för ofta med sig något got, puder… Det är dock lite komiskt Adelboden veckan är inte känd för sitt fina väder statistiskt, men dom brukar slita extremt hårt och bra med backen så jag är inte orolig.