Race pics Adelboden

Tillbaka hemma i Engelberg och vilar upp eter gårdagens race i Adelboden. Blev ingen lätt race igår och jag underprestera en del i min åkning och sluta upp på en 14:e plats. Ändå en rolig tävling, Adelboden är speciell med atmosfären och den utmanade avslutande branten… För där är det f…n brant.

Nu blir det lugnt någon dag, sedan analys av vad som gick fel innan jag laddar om för Wengen i helgen.

Hade en stor fanclub från Engelberg i vanlig ordning som var och titta i igår och även mer familj, så totalt var det nästa 17pers och titta när man vek ner sig. Men Mackan och Myhrer bjöd ju på bra andraåk och uppkörningar, så från blågul synvinkel blev det ändå ett roligt race at titta på. Tur det.

Så fick lite bilder från min kompis Johan som var på plats och titta. . Som även har en hemsida ni borde spana in, riktigt duktig med kameran.

Jag glömde annars nämna att vädret led av viss schizofreni igår. När vi drog ut på besiktning tidigt på morgonen så hällde verkligen regnet ner och det var 6-8grader varmt. Typ aldrig varit i backen med sånt regn. Sedan en timme innan start slog allt på en minut om till kraftigt snöfall som på några minuter åter skapade ett vinterlandskap. Sedan halvvägs in i första åket sprack det upp och blev faktiskt lite kyligt i luften med vissa inslag av sol.
400

353

502

498

33

515