Ändrade datum för Wengen

Om ni inte redan hört så har dom ändrat dagar på racen för helgen. Vi kommer köra slalom på lördag istället för som vanligt söndag. Detta för att dom vill öka sannolikheten att kunna genomföra 3 tävlingar… Det innebär också att det väntas ganska så dåligt väder för lördagen. Man kan säga lite vad man vill om att dom flyttar just vårt race till den sämsta dagen vädermässigt. Är ju kanske inget som gör mig supernöjd, men va fan, nu finns det inget att göra åt saken så bara dra dit och hoppa ut och vara glad.

En fördel med att köra lördagen är att det brukar vara brutalt mycket folk då och en jäkla fest. Så skulle kunna bli bra tryck på läktaren, vilket är kul.
IMG_8264
Bild från ifjol. Wengen innebär ju tåg upp till byn, vilket är en del jobb med alla våra prylar.
DSC09328-1024x682
Som sagt, vi slipper race på söndagen efter festen är avklarad. Detta var på väg till förra årets slalom tidigt på morgonen strax eter festen lagt sig.
P1020166
Idag! Tillbaka i Adelboden och träning i övre delen av racehanget.
P1020175
Redster, en av dom coolare pjäxorna med all karbon bak
P1020180
Ett par nya Under Armour skor jag fick strax innan jul. Grymt sköna skor, lätta och smidiga! Även kommit fram till att den är grym på fotbollstennis. Förlora inte ett set senast vi körde.
P1020181
Bara lite allmänna prylar på rummet
P1020183