Dags för The Nightrace

Imorgon är det dags igen, denna gång Schladming och det sjuka Nightracet här. Ryktet säger och jag har även den känslan att det kommer bli galet med folk imorn. Vet dock inte om det går att få in så mkt än dom 45-50,000 som brukar vara här, men vi får se.

Hade en lättare träning under eftermiddagen i Reiteralm idag. Jag var mest ute för att få luft och vakna till liv, skallen känns helt urblåst och har gjort hela dagen. Sov inte så mkt i natt heller så är väl inte så konstigt att man är trött. Sedan hade vi hangåkning i racebacken, två friåk, innan vi var på nummerlappsdragning. Runt nummerlappsdragningen var det åter kaos, om jag brukar ta 5-10 bilder i vanliga fall, smälldes det nog av runt 100-150 ikväll. Jag log så mycket så jag nu har kramp i käkarna, ni hör ju själv hur jobbigt det låter… Skämt och sido, Österrikarna är glana i skidåkning och en vinst i deras hemland verkar få dom att gå i spin. Men det är bara kul, även det suger på energin.

Nu ska jag somna för att få en bra natt, så jag kan vakna utvilad igen. Sedan gäller det att ladda om och tagga igång för nytt race. Kommer inte få något gratis för man var snabb senast, gäller att fokusera på gameplan och sedan dra på igen.
DSC05643
Tillbaka i Reiteralm där vi inte varit på ett bra tag.
DSC05644

DSC05645
Som vanligt bra stöttning, med 3 skotrar som spinner runt.
DSC05652
The man the myth the Primoz. Primoz är en av dom skönaste serviemännen på touren, avslappnad som få men har fintouchen hur man gör snabba lagg och framför allt sylvassa kanter. Är glad att kunna få jobba med honom.
P1020375
Härlig kväll på toppen innan hangåknignen
P1020378

P1020382
Dragning inne på torget. Tror jag glömde nämna, men jag drog 7. Känns som det kan vara ett ganska bra nr va;)