Kitzbühel Segrare, Wow!

Wow, vilken jäkla känsla, att igår får kliva högst upp på pallen i Kitzbühel men framför allt att korsa mållinjen efter ett sådant åk i andra just där. Jag koka och det kändes som även publiken koka, får rysningar av det… Jag har väntat länge på denna vinst och jag har jobbat hårt för den, det är inge snack om saken, men det gör den nog bara ännu skönare.

Efter målgång igår har det varit KAOS, trycket från media i backen var inte nådigt och långt ifrån vad jag upplevt tidigare. Det är då man inser lite vad man ställt till med och även inser hur stort detta race är just här i Österrike.

Något som värmer extra är verkligen att få gratulationer av alla slalomgrabbar, var många som var framme igår och man kunde se att dom verkligen mena det. Även med hur Neureuther och Hirscher gratulera, man kunde se att även dom mena, ”det där var väl ändå på tiden Hargin.” Att även få dela podiet med dessa två slalomgiganter kändes extra bra. Alla var med där upp, ingen körde ur, men idag var jag snabbast. När Hirscher sedan under presskonferensen, likt fler åkare sa, att dom typ inte sett ett liknade åk i den backen tidigare. Det går in lite extra och känns stort att höra… Även om det är lite kryddat.
Det finns mycket att skriva men just nu kommer jag inte riktigt på så mycket mer. Så vill passa på att tacka för alla hälsningar och den stora stöttningen här från er. Tack!

-Hargin-0849
Bild: Nisse Schmidt
bild kopia
Bild: Ulrika Svensson
-Podie-3465
Bild: Nisse Schmidt
Hargin-3495 (1)
Bild: Nisse Schmidt