Segerfest!

Är hemma i Engelberg nu. Matilda och gänget hade styrt en överraskningsfest tills jag kom tillbaka igår, så möttes av en knökfull bar på Ski Lodge som vråla på bra när jag klev innanför dörren där. Kul och snällt av alla som var där!

Det blev sedan en ganska bra segerfest, lite i samma stil som andra åket i Kitz, fullt ös och ingen handbroms. Så idag är jag nåt brutalt sliten, men det är det värt…

Schladming blev ett tufft race härom kvällen. Det brutala snöfallet gjorde det riktigt svårt att se i första åket. Var väl egentligen bara Khoroshilov som behärska förhållandena och imponerade stort. I andra åket hitta jag sedan tillbaka i åkningen när snöfallet avtog och hade något stort på gång, men där jag sedan var ute och flög i slutet av banan och nog ska vara nöjd att jag tog mig igenom det. Slutade upp 8:a och var ändå ganska nöjd med det.

DSC05657

DSC05664

FullSizeRender 6
Dom hade dekorerat baren på Ski Lodge snyggt, flagga och affischer över hela stället.
FullSizeRender 11
FullSizeRender
Matilda fyller år idag, så hon firades också under kvällen. Här med den största whiskey sour jag sett.

FullSizeRender 9

FullSizeRender 7
Simpa i högform bakom baren!