Filming på Brunni!

Har varit ute och kört lite på Brunni sidan idag. Var ute och filma lite småsaker tillsammans med Bergman, så en relativt lugn dag. Skönt att komma ut och få lite luft i alla fall, var faktiskt sliten även idag från festen…

Det har ju snöat väldigt mkt senaste dagarna, men tyvärr har det senaste dygnen även blåst kraftigt. Så snön var bra, men inte så bra som jag hoppats på, men ändå fin dag!
DSC05691
Bergman med lite skönt ljus som bröt igenom då och då
DSC05689
En liten linje vi filma
DSC05696
Blåsigt värre
DSC05694

DSC05672
Dagens höjdpunkt var nog ändå lunchen på Brunnihutte, en stor Rösti med ägg och bratwurst.
Skärmavbild 2015-01-30 kl. 05.29.36
Såg denna bild på Zoom agence från Schladming. Ser ju ut som jag är ute och bränner puder, sjukt med snö! En annan sak angående det jag pratat om att jag har dåliga knävinklar… Det ser ut som det börjar ta sig ändå. Något som man dock kunde reflektera från första åket i Schladming var att, dom som åkte snabbast i första tog inte allt för stora vinklar. Jag likt många andra grävde ner sig i den mjuka snön för mycket, gällde att var, mkt finkänsligare mot snön.