Aktivering

Skön dag men som nu börjar kännas lång, blir väl lätt så när man går upp runt 05. Var iväg under förmiddagen och körde ett lättare fyspass, inriktat att skaka loss kroppen och framför allt få höftböjarna/höfter att släppa. Blir ju lätt lite tajt och ihopdragna av 12h flygning.

Är kul, jag nämnde det lite snabbt igår. Andreas som hjälpt mig med fysträningen under sommaren/höst har hängt med på denna resa. Som en lite extra krydda inför VM, där han kan hjälpa hålla kroppen i toppform. Så idag hade jag en bra set-up under träningen där jag var själv med Andreas, Sjödin(fystränar) och Oskar (fysio).
P1020435
Vi avsluta passet med att koppla på lite mage, haha, ser så löjligt ut, målet vara att bara att med raka armar(så visst fusk av mig) pressa Andreas åt sidan. Man är inte så sjukt stark i det läget, men koppla på bra.
P1020437

P1020441
En avslutande strech
P1020467
Annars än del eftersnack om Super Bowl idag, har rullar hela dagen.
P1020445
Hitta en bubbelkopp uppe på tackterassen, så tog ett snabbt bad under eftermiddagen.
P1020450

P1020459