Steamboat

Efter en långresdag kom vi till slut fram till Steamboat igår, ligger nån timme ifrån Vail och det är här vi ska ladda upp kommande vecka. Börjar med en lugn dag utan åkning, där jag tänkt köra nån lättare fys för att väcka kroppen. Vi checka in i en sjukt skön lägenhet igår, 4 våningar och där vi bor 4st i, så finns utrymme så det blir över.
FullSizeRender kopia
Vakna up på resan och titta ut och möttes till min förvåning av detta. En mörk rand i molnen, som dock skulle kunna vara skuggan av planet, annars vet jag inte riktigt vad det var för något. SÅ coolt ut i alla fall.
FullSizeRender (3)
Nästa gång jag titta ut var över Grönland, när jag såg detta kände jag bara, ”fan, ht måste jag dra för att åka skidor”… Sjukt stora och coola berg.
P1020419
Typ galet skönt att runt 22 Ameriskansk tid igår möttas av denna kingsize.
P1020422
Lägenheten är coolt uppbyggd i 4plan och lite sköna loftlösningar.
P1020423

P1020424

P1020430