Ändrade planer

Man skulle kunna beskriva första dagarna på vårt uppladdningsläger med kaos. Det har snöat konstant sedan vi kom och tränarna hade därför inte möjlighet att få till underlaget i backen vi skulle träna i i Steamboat på det sätt som behövs. Så efter många olika besked avbröt vi imorse lägret där och packa ihop bilarna och rulla över mot Vail. Så nu är vi i Vail där vi förhoppningsvis kommer kunna få lite bra träning kommande dagar och vecka. Här är det officiell träningsarena för VM så med mer folk runt omkring är det lättare att få till underlag etc, men kan även vara negativt då det som är mer folk och vi har svårare att styra träningen med tider och så precis som vi vill.

Vilket fall, nu börjar vi om på ny kula efter lite av ett misslyckad start. Så idag blir lite lättare fys och sedan hoppas vi vara på skidor imorgon igen.
P1020481
Var uppe och bara gled på laggen i Steamboat igår, det var dock riktigt mjukt. Annars hörde jag av någon i anläggningen som claima att dom hade världens bästa offpist åk där, om ni ser fallhöjden känner jag rent spontant att det är en hyfsad kryddning, eller;) Det fanns dock ytterligare en lift bakom denna kulle.
P1020521
Matts och Andreas uppe på toppen igår.
P1020525
På väg mot Vail på ”Space station” besinmack. Snöa sjukt och dom stora bilarna som typ har sommardäck gjorde resan ganska intressant.
P1020528