Inför Teamevent

Idag värmdes det upp inför morgondagens teamevent. Jag var uppe under förmiddagen och körde igång mig med parallellåkningen, som jag ändå tycker efter några åk kändes ganska skaplig, gick lätt och fint.

Så ska bli riktigt kul att dra igång VM med just teamevent imorgon. Är ovanligt men kul att tävla i lag. Man får frågan ganska mkt från pressen om man tar detta seriöst och hur man ser på just denna gren. Jag är i alla fall supertaggad och vill väldigt gärna öppna upp mästerskapet med en medalj. Jag tror vi har ett av dom bättre lagen på pappret, men med parallel kan allt hända och marginalerna är än mindre jämfört med slalom, men med lite stolpe in kommer vi gå långt.

Sedan går det ju inte hymla med om att en slalommedalj väger tyngre… Dock ska man komma ihåg, en medalj är en medalj och för varje mästerskap märker man att det blir mer och mer betydelsefullt hos åkarna. Se på längdåkningen, där är ju stafett super-injobbat och väger tungt och dom har väl typ 3-4olika stycket, sprint, vanlig, mix etc. Jag hoppas man kan se det på samma sätt för oss snart, och tror man kommer göra det. Och om man då om 10år kan blicka tillbaka med teamevent medaljer i prisskåpet så kommer dom kännas ännu bättre då. Om det är så att det går in på OS-programmet för kommande OS, då blir det på riktigt allvar tror jag.

Vilket fall, bänkar er framför soffan imorgon och håll tummarna!
IMG_0093

IMG_0061

IMG_0094

P1040087
Var på gymet under eftermiddagen och gjorde kroppen redo för race. Här kör Andreas flossband på axlarna för att jobba upp rörlighet kring detta pari. Jag hade lite spänningar i nacken nämligen.
P1040095

floss1

rotation
Lite lätt hantelsving för att koppla på kring axelpartier igen efter behandlingen.
P1040117
Laddar för att få lite tryck i coren.
Untitled
Där ni ser resultatet till höger… Och sedan några explosiva hopp med viktväst för att tända till benen… Ser inte särskilt snygg ut på någon av bilderna, men bjuder på den. Viljan och hungern finns där i alla fall, så ni ser att jag är redo för imorn;)
P1040123
André, Andreas och Sjödin lämnar gymet
P1040143
Andreas har varit på Whole Foods och fixat dunderhonung, som han tvingar i mig. Juice av diverse mixade grönsaker, framför allt rödbetor, ingefära, morot mm. Smakar… Som den är jävligt nyttig! Matilda: Jag föredrar dina mera;)