Tillbaka i träning

Dagarna rullar på här borta, idag var det åter slalomträning för att göra sig redo för söndag. Kände av racet igår, så gick på 80-90% på dagens träning, så mer känsla än vilja. En träning som annars var grym. Vi har flyttat över till en annan träningsbacke som dom preparera med vatten härom dagen och som var riktigt fin att köra på. Detta gjorde att vi åkte en annan lift/gondol som tog oss högre upp i Vail och gav en bättre inblick över hur stort området verkligen är och hur fint det är. Om man gillar fina pister, fint väder och bekvämlighet så skulle jag dra hit direkt.

Imorn drar ju teknikgrenarna igång med damernas GS först ut. Ska bli riktigt kul att följa och håller tummarna för svenska tjejerna.
P1040182
Mange sätter dagens träningsbana och för er som inte är så insatta så kan ni se att han använder måttband för att kunna anpassa avstånd perfekt.
P1040186
Gross och Lizeroux står och väntar på att banan ska bli satt och redo att besiktiga.
P1040193
Mackan på start och i bakgrunden ser jag nu att det står en åkare som ser ut att vara från Ireland. Kanske inte starkast skidnationen, men det är kul med VM, det dyker upp en hel del åkare och nationer man annars inte ser. Var bland annat en åkare idag, nation okänd tyvärr, men mindre rutinerad som hoppa ut och skulle försöka åka friåkning i vår vattnade backe. Det kan jag lova slutade så där, då hon efter en sväng tappa greppet och kraschar in bland käpparna. Inte lätt;)
P1040195

P1040196

P1040202
The Sjödin! För er hemma i Sverige: Så här jobbigt stark solen är i Vail, att man hellre gömmer sig. Jobbigt va?;)… Men tränarna som konstant står och tittar uppåt i backen, ser faktiskt alla ganska tagna ut nu efter veckan i solen. Så bra att skydda plåten lite.
P1040205

P1040207
Rainer såg dock ut att ha skönaste coach positionen idag!
P1040211
Förutom alla fina pister är dom grymma på att skapa pukelpister här. Ett tecken på att det nog blir ganska snabbt spårat efter snöfall.
P1040214
Dagen lunch efter träning, där vi satte oss på första bästa uteservering och njöt av lite god mat. Vi har faktiskt helt sjuk dålig mat på hotellet vi bor på, så försöker hitta bättre alternativ. Och då är väl en burgare kanon