Raceaktivering

Jag har en rutin att alltid 3 dagar inför varje race, ibland om det är tajt med race 2 dagar innan, köra en raceaktiverings-fys. Detta för att koppla på muskler och få en skön anspänning i kroppen. Så detta gjorde vi igår innan dagens vilodag. Det jag brukar göra är 3 rätt tunga set frivändningar från bockar vilket alltså blir från hängande dragläge men där den vilar på bockarna. Det smäller då på från noll till full påslag på ett skönt sätt och ger bra tryck. Sedan blir det oftast ett sätt explosiva utfall och nån tung magövning.

Jag kör få reps men med hög hastighet och fullt tryck och sedan lång vila i mellan seten.

Sedan har jag alltid en annan sorts aktivering dagen innan race, den är mycket lättare men också övningar där men väcker kroppen. Men den får ni veta en annan gång.

Imorn är det hangåkning som gäller innan damernas race. Ska bli kul att känna på backen.

Vilket GS race det annars blev idag, sjukt hög kvalite på åkningen generellt och framför allt i toppen. Teds andra åk var galet! Matts slutade upp på en grym 5:e plats och visade riktigt fin åkning. Synd bara att grabbarna i topp 3 åkte omänskligt snabbt. Var vilket som en grym insats av Matts!
IMG_0474
Här lite rörlighet innan jag drog igång passet igår.
IMG_0465
Ingen bild på frivändningarna men det har ni sett tidigare. Här är dom två coreövnignar det fick bli igår. Explosiva drag fram och snett nedåt.
IMG_0441
Drag bakåt och snett uppåt.
P1040277
Blev lite shopping som aktivtet idag. Vi gick lös på Under Armour som hade outlet priset + att vi pga vårt sponsorskap även fick 50%, så det var i stort sett gratis där inne.
P1040282
Silverthorne Outlet, som dock inte håller särkilt hög kvalite annars.
P1040285
Byggis
P1040298
Sedan förbi Whole Foods för att hämta Juicen jag visa bild på tidigare i veckan, eller gulddrycken som den döpts om till. Sånt sjukt tryck i den. Bara färska grönsaker, Rödbetor, persilja, morötter, ingefära och sedan kokosvatten.
P1040294

P1040304

P1040291

P1040306
Passa även på att få en kaffechock med 3 st dubbla espresso då jag typ såg första bra kaffemaskinen på resan. Efter allt blask kaffe har man ju inte typ fått tillräckligt med koffein på 2 veckor.