Flygkaos

Man skulle kunna säga att min hemresa går lite så där, vakna just upp i Washington efter en sämre resdag igår. Men nu med nya krafter redo att göra ett nytt försök.

Det började redan under bilresan från Vail igår, snökaos med 5-10cm snö, vilket får jänkarna att utbryta ”snowstorm alert”. Att sedan varenda jäkel inte kan köra bil eller typ har sommardäck gör ju inte saken bättre. Så resan ner till Denver tog betydligt längre tid än planerat, så blev lite tajt med fyget när det var stora problem även vid check in på flygplatsen. Det löste sig ändå men flighten från Denver blev sedan i sin tur 2h sen.

Så i bytet Washington fick man lägga benen på rygggen och springa till connection flight som var schyssta att vänta in oss. Men där i planet blev vi dock sittande ett bra tag, först var det vårt bagage som skulle komma, sedan skulle planet komma in i kön för att isas av men när vi till slut suttit dryga 4h i planet fick vi veta att det var tekniska problem, vilket till slut ledde till att vi fick kliva av igen. Efter någon dryg timme väntandes vid gaten till ställde dom sedan in flighten helt.

Då utbröt kaoset, när alla ska försöka ta sig till närmsta customer service och boka om. Så blev dryga timmen väntades i kön där innan man kunde bli ombokad och inbokad till hotel över natten. Sista kön var dock inte avklarad. Det gällde att få tag i en taxi och där fick jag spendera ytterligare 40-50min för att kunna lämna flygplatsen. Jag blev ombokad via Frankfurt istället för direkt till Zurich, men kan förhoppningsvis få flyga iväg senare i eftermiddag.

Det bästa med att flyga själv som jag gör nu, är att man inte har någon att bli negativ med. Så när alla tappa det igår, stod jag mest likgiltig och kolla på spektaklet.
P1040310
Bilresan från Vai-Denver
P1040313

P1040316

P1040319
Slog till stort på flygplatsen och kitta upp med två nya Boselurar. Så jävlar vad jag lyssnat musik nu.
P1040321
Exit i Washington
P1040323
Den där känslan när man efter en jobbig dag får lägga sig på sängen.
P1040330
Men idag är allt frid och fröjd igen efter en grym frukostbuffé och en dusch.