Hårt, kompakt men lekfullt

Har varit uppe och åkt lite idag, vakna upp till helt strålande väder, så kände att lite åkning var bästa sättet att få bort jet-lagen. Körde hela dagen med Ville, Matildas kusin som bor med oss under vintern. Matilda hade fullt upp med Shades of Winter gänget som är här och ska börja filma för nästa film. Blev en väldigt rolig och skön dag!
P1040403
Igår när jag var som tröttast efter två dygns resande så hade Matilda bjudit in Shades gänget på middag, det hon glömde nämna var att två Red kameror även skulle deltaga under middagen. Inte riktigt det jag var sugen på, men vi fick en riktigt trevlig middag ändå och jag slapp vara allt för mkt i bild.
P1040407
Blev ju mest tjejerna som fick vara i bild. Här planerar dom kommande dagar.
P1040409
Är Matilda, Sandra och Julia Mancuso. Julia som är på besök då hon har någon veckas break från Världscupen liks mig, så hon ska filma med dom kommande vecka.
P1040420
Nästa års Automatic som jag inte fått visa tidigare än nu, men här är nästa års design. Snygga och cleana.
P1040438

P1040449
Det var mestadels väldigt kompakt och uppkört, men fortsatt skönt att bränna i. Jag och Ville hitta en rolig linje vi loopa stora delar av dagen. Jag tyckte det var perfekt med lite hårdare snö, ville köra in mig och testa vad skidorna gick för i oroligare snö.
P1040462
Är typ sportlov, så pisterna är inte att rekommendera.
P1040470
Här en klippa in dagens linje, bara en skönt litet flyg.
P1040412
Kaffe och lunch i solen!
P1040416
Träffa tjejerna en snabbis runt lunch, men dom var ute på egen hand och körde annars.