I väntan på mer snö

Det har snöat hårt senaste två dagarna och idag var det nog väldigt fint och djup uppe på bergen, dock snöa det fortsatt och sikten så där, så solskensåkare som jag är stanna jag nere… Skämt och sido, har jag varit lite sänkt i kroppen så försökte tänka smart och ta det lugnt idag också för att ha krafter tills kommande dagar då det ser lovande ut.

Så dagens ”lugna” downday slutade med en fotbollstennismatch och senare nu på kvällen ett kortare benpass. Mest för att förbereda dom för ett tyngre pass om någon dag, tror nämligen jag kan få lite träningsvärk, så ville inte chocka allt för hårt.
P1040923
Snöigt nere i byn idag!
P1040928

P1040872
Ser ni fokuset i blicken, försöker optimera laddningen av skräpet på väg till återvinningen på bästa sätt.
P1040881
Gårdagens gympass som bara blev urskölj, stretch och mycket kärlek från dessa redskap.
P1040883
Optimerar och trycker två flossband på samma gång.
P1040886
Kort beskrivning, drar på över låret och stryper blodtillförseln, går runt 20-30 sec, köra 5-6 utfall, greppar tag runt musklerna och masserar/knådar… Allt för att få bindväv/fascia att smörjas och glida fint. Är sjukt skönt när blodet pumpar ut igen… Jag vet dock inte om det är något man ska testa själv, ring Andreas först och kolla;)
P1040892
Samma procedur med knäna, det skulle jag dock inte beskriva som lika skönt. Men detta gjorde vi mkt inför VM i Vail dock jag har lite känningar/problem med knäna, eller snarare överansträngda mer och det hjälpte fint med denna behandling för att få alla muskler runt om all slappna av.
P1040900
Är några svenskar som öppnat ett Kafferosteri i byn, yes!
P1040922
Gårdagens middag! Alltså den ser inte lika god ut som den var, för den var episk. Vilket fall jag, Ville, Oscar gjorde egna burgare. Malde kött hemma, baka bröd, och gjorde en magisk tryffelmajonäs och egna pommes.
P1040931
Dagens leverans, 109 Automatic, tänkt testa för lite mer hårda förhållanden framåt.
P1040586
Annars var detta nog veckans toppleverans, ett gäng med nya sköna Hestrahandskar.
P1040595
Alla diverse olika friåkningshandskar
P1040589
Dessa var nog favoriterna, cleana och snygga och sjukt smidiga. Jag använder ju sällan tjocka handskar då jag typ aldrig fryser om händerna.