Plan framåt

Jag har kanske inte nämnt hur min planering ser ut, så många kanske undrar varför jag bara är uppe och kör puder och inte laddar för kommande världscuprace…

Anledningen är at vi efter VM nästan har en månads break till nästa race i Kranjska Gora och helgen efter är det finalen i Meribel. Så för min del är det bara 2 WC race kvar nu, vilket känns lite tråkigt då vintern bara flyger förbi.

Vilket fall, så efter VM fick vi 10 dagars ledighet efter en sjukt hektiskt Januari och sedan VM period. Men nu på måndag mötts vi upp igen med laget och börjar uppladdningen för avslutande racen. Så nu bara 3 dagar kvar av semestern.

För mig är det bästa sättet att få ny energi och göra mig redo på nytt, är att släppa alla tankar på allt annat och bara åka skidor med kompisar här i Engelberg. Det ger mig verkligen en ny energikick, då alla som man åker med här delar samma passion för skidåkning oavsett man är fullblodsproffs eller glad entusiast. Är väl främst dom glada entusiasterna som smittar av mest glädje. Sedan sliter det väl att åka så mkt skidor, känner mig för tillfället kanske inte helt utvilad i kroppen, så för mig blir det som att åka iväg på hälsoresa när vi möter upp med gänget igen på måndag. Några maxåk slalom sliter inte lika hårt, och efter det kan jag kolla serier hela dagen innan man får en skön behandling under eftermiddagen, jag längtar;)

Här är några fler bilder från igår men denna gång en serie på mig själv. Jag lägger ju mest upp bilder på kompisar, men är ju för jag tycker det är roligare att vara bakom än framför kameran.

Jag gillar detta J. Lindeberg ställ som syns på bilder nedan, snygga färger och detaljer. Det kommer i butik till hösten.
F23B4834

F23B4841

F23B4882
F23B4987
F23B4920