Ännu en puderdag!

Idag var en speciell dag. Det toksnöade hela gårdagen och allt pekade på att det kommit riktigt mkt uppe på berget. Så det var ett galet laddat gäng som hängde på låset till liften imorse, alla stod och stampa 15-20min tidigare än öppning. När vi dock kom upp i övre liften och molnen började skingras så såg man fortfarande gamla spår från tidigare dagar, vilket ledde till att man kunde höra ett sus(negativt sådant) gå igenom kabinen. Det hade alltså inte kommit så mkt som man trott, var typ som molnen legat låg och det snöat mer i lägre regioner. Så peppat sjönk lite, men i slutändan blev det ändå en väldigt fin dag och snön som hade kommit räckte och blev över.

Det mest uppseendeväckande med dagen var ljuset, molnen låg och fightades med solen, så stundtals bjöds det på helt magiska ljusförhållanden. Så fotonörd som man är så får man typ ont i själen av att inte stanna och fota, dock så drar ju åkningen typ ännu mer. Men några bilder hann jag skjuta från höften så ni kan se lite av ljuset jag talar om.
P1050323
Var först ner i Steinberg på ena sidan, här håller Matilda tempot och jag skjuter i farten. Som ni ser är dom gamla spåren där.
P1050327
Men som sagt inget fel på snön, lite som ett sagolandskap.
P1050331
Solen på väg att bryta igenom där bakom.
P1050337
Åkningen fick Bolling att dra på stora leendet
P1050341
Ganska så galet ljus över toppen
P1050348

P1050351
Helg och puder under högsäsong är inte bästa kombinationen. Så här mkt folk har jag typ aldrig sett i Steinberg. Steinberg är ändå ett glaciäråk där man bör ha koll och risken för laviner finns alltid där. Dock vill jag lova att typ mer än hälften av dessa man brände förbi, inte hade koll och nog inte borde vara där. Detta är från vårt andra åk där vi spåra första, då förstår ni hur snabbt det blev uppkört.
P1050359
Bolling i mellan Zursli
P1050374
Mjuk landning
P1050361
Skönt ljus faller in på Linus!
P1050362

P1050371
Ville drar på ett skönt overhead spray!
image
En fin bild på mig som Linus Archibald tog
P1050387
Dagens outfit, en Appenseller ryggsäck!
P1050394
After Ski på Lodgen efter åkningen, kaffe, Cola och chilinötter.
P1050396
Tycker citatet högst upp är lite roligt.