Ante Kostelic gästspel

Körde tredje avslutande träningsdagen i Kranjska igår där vi hade en lite rolig sista dag. Vi hade bjudit in Team Kostelic att träna med oss och då Ante Kostelic sätter sista banan för säsongen, alltså andra åket på finalen så lät vi honom sätta gårdagens bana på träningen. Så blev som vanligt lite intressanta kombinationer, utsvävningar och konstanta tempoväxlingar. Sedan bjöd han på planen av hur banan kommer se ut på finalen, en bansättning som skulle kunna vara en avskedsföreställning om tex Ivo slutar efter säsongen, men det tror jag dock är 30/70 med fördel att han fortsätter ett år till. Vilket fall kul att ha dom med på träningen!

Vilket fall, nu har jag 3 dagars uppehåll, så hoppa in i bilen och körde 720km tillbaka till Engelberg efter träningen. Matilda tvinga mig lite att komma hem för annars kanske vi inte skulle ses på sjukt länge… Och det man får i tack, är att hon idag springer iväg till öppning på liften och ska åka heldag skidor… Men jag hade gjort det samma, så klandrar henne inte;) Är nämligen toppväder ute och en riktigt puderdag att vänta. Jag har dock lovat mig själv att vila från skidåkning dessa dagar, har en viktig vecka som kommer upp med mycket träning och sedan race. Så nu gäller det att fokusera på rätt sak.
FullSizeRender
Här är en suddig och intressant bild över hur det ser ut när team Hirscher tränar. Marcel i full action i banan och tätt efter följer konstant pappa Ferdl och service man efter för att hålla ett vakande öga och kunna utvärdera på plats. Är alltid intressant att se hur dom jobbar, dom är ju onekligen ett vinnande team!
P1050561
Gårdagens körning hemåt.
P1050572
Kort paus och lunch på Autogrill
P1050565
Hann bara med en toast och en kaffe to go. Köpte även med mig lite av deras egna kaffe hem, är jo onekligen bra kaffe dom serverar, så tänkte det var värt ett försök.
P1050593
Man ska även inte underskatta Autogrills shop, här 50% på olivolja och Vin, sjukt bra priser!
P1050586

P1050589

F23B5055
Dagen position, kaffe i handen och spanande över bergen som onekligen ser inbjudande ut.
F23B5040

F23B5043

F23B5049