Test i Reiteralm

Har varit lite öde här inne senaste dagarna, är i Reiteralm där jag senaste två dagarna kört test med Atomic, eller jag skulle hellre kalla det extra träning som Atomic backat upp. Har inte testa så märkvärdigt mkt mer än att dom på nära håll försökt se på material och komma med ideér och input. Tror dock vi hitta ett par nya raceskidor, så lite nytta har de varit.

Har även bägge dagarna kört tillsammans med Hirscher vilket alltid är kul att match mot. Idag dök även Ligety upp och var med på morgonens pass. Så ganska ok grabbar att köra med.

Meningen var att köra 3 dagar här men efter två riktigt bra dagar packar vi nu istället ihop och rullar ner mot Kranjska där jag möter upp med resten av grabbarna som kommer idag/imorn. Känner att det är läge att spar på lite kraft, har nämligen haft ganska hårt och rullat en del åk här.

Fick en del sköna actionbilder från Hirschers mediakille/tränare Stefan Illek från gårdagens träning som jag kan bjuda längre ner.
P1050712
Kom hit i söndags kväll
P1050715
Och har bott på Hotel Pichlmayrgut, skönt och klassiskt hotel.
IMG_4834

IMG_4835

IMG_4898

IMG_4913

IMG_4954