Tarvisio

Våren är här och det med besked. Bara att gå till liften imorse och sedan byta om på gräset där bredvid liften gör att man känner att det inte är långt kvar av säsongen. Dock är det en härlig känsla, nu är ju nästan skönaste tiden att åka skidor.

Vi ligger och tränar i Tarvisio nära Kranjska Gora, bara 20min över på den Italienska sidan. Bra träning och jag börjar känna mig redo för race igen. Imorn blir det vila och sedan åter lätt träning lördag innan det smäller söndag.
DSC05857
Som jag sa, lite vårkänslor nere vid liften.
DSC05862
Dock fina förhållanden och tillräckligt med snö uppe i backen.
DSC05865
Hade lite nya skidor under fötterna idag… Eller snarare lite ny design på skidorna bara
DSC05867

DSC05881
Min slovenska serviceman visa lite av ett secretspot på väg tillbaka idag, kanske inte stället man vågat stanna på själv längs vägen, men visa sig vara riktigt bra.