Race time!

Nu är det äntligen dags för race igen. Säsongens näst sista slalom går av stapeln här i Kranjska imorn. Efter ett ganska långt uppehåll hoppas jag att man har kvar rätt tempo i kroppen och inte tappat den sista speeden. Åkningen känns i alla fall så där lätt som den gjort stora delar av vintern…

Var uppe och körde träning i övre delen av backen idag efter GS tävlingen var klar, var väldigt fint underlag. Särskilt på eftermiddagen när solen värmt på, då var det alldeles perfekt. Först åket som startar upp tidigt vid 9.30, då kommer det nog kunna vara riktigt hårt, nästan på gränsen till lite isigt.
P1050726
Målområdet på dagens GS, inte super mkt folk men ändå fulla läktare, vilket ändå är imponerande få Slovenerna inte har många bra grabbar just nu. Så därför extra kul att så många kommer.
P1050727
Dagens träning!
P1050728
Redo med nya racelaggen!
P1050736

P1050733