Pallen igen!

Sitter i ett Chalet i Meribel och summerar gårdagen, vi kommer komma tillbaka till detta Chalet senare, är nämligen något utöver det vanliga…

Men tillbaka till gårdagen. Det blev ett riktigt lyckat race där jag gör årets andra bästa race och får kliva upp på pallen igen. Riktigt skönt att få betalt för den bra form jag är i för tillfället. Första åket igår var riktigt fint, förutom att jag höll på att trilla i andra käppen så flöt det på extremt lätt. Det hade varit något, att lägga sig i andra käppen, haha.

I andra åket blev det en väldigt snabb bansättning, vilket jag gillar, men det varma vädret gjorde det relativt uppkört. Och då det var ganska lite svängradie blev det så extremt kort grop precis vid käpp, vilket blev riktigt svårt att träffa. Jag kände att det flera ggr låg och drog i innerskidan, att jag alltså höll på att lägga mig ner, så fick i för stora partier hålla igen lite istället för att släppa max vad som krävdes.

Nu känns det kul att vara på finalveckan, ska slipa på formen ytterligare under veckan för att försöka avsluta på topp nästa söndag.
-Hargin--0101
Action bild från Nisse Schmidt
-Podie-0114
Skön trio på pallen, där Razzo är tillbaka efter några års frånvaro, Kristoffersen blir första slalomåkare denna säsong med två vinster hitills, eller hur, det stämmer va…
22482_10203702306574409_6053947741380249974_n
Hade en stor Slovensk fanclub igår med Primoz barn, Familj och kompisar då han bor inte alls långt från Kranjska. Kul att träffa alla! Dock satte Primoz stor press på mig uppe på start då han sa, alla är här och tittar nu då det gick så bra i första åket, dom väntade och titta om det liksom var värt att komma… Som tur var lyckades jag hålla pallen och inte göra dom allt för besvikna;)