Förberedelser inför Verbier

Är tillbaka i Engelberg där jag idag började förberedelserna inför Verbier. Ingen åkning, utan jag vila kroppen nere i by och tog hand om en del praktiska saker att styra med innan avresa och sedan sist men inte minst checka över materialet.

Jag gör ju aldrig kanterna på friåkningsskidorna, utan när jag får dom hoppar jag bara ut och kör då man som oftast bränner runt i puder. Dock vet man ju aldrig vad som dyker upp när det är tävling, då det lika väl kan vara hårt och stökigt. Så kändes skönt att göra kanterna ordentligt från grunden, valla på lite, så jag mentalt vet att där är allt 100% i alla fall. Jag tror ingen kommer ha vassare kanter nu i alla fall;)

Skämt och sido vill jag bara ha dom bra fixade, om det sedan blir mjukt och skönt kommer jag runda av allt rejällt.

P1060138
Planen imorgon är även att testa Automatic 109:orna som är nya och jag tidigare inte åkt på, dom står i mitten. Är rädd att 117 är lite brett om det blir stökigt. Haha det roliga är att jag mest är nojig över materialet att jag inte har tillräckligt bra anpassade skidor. Är väl en störning från allt testande och anpassning vi gör med racingen;) Har försökt få bygga egna lagg men nog om jag är uppbackad från Atomic, men där gick tydligen gränsen. Tror dock dom tror att jag kan ha skämtat, vilket jag självklart inte gjorde;)
P1060126
Här är det dock en viss modifikation på skidorna då jag fixat extra hårda från en viss känd Atomic friåkare vid initialerna RP… Haha, Är lite som när man var yngre och körde FIS och var sjukt nöjd med att ha fått tag i nåt par gamla racelagg med något coolt WC namn på.
P1060112

P1060132

P1060123
Härlig eftermiddag och stå på balkongen och fixa lagg
P1060103

P1060152
Sedan blev kvällens underhållning att värma igång med att kolla livestreamen från Freeride World Tour i Alaska som äntligen blev av. Sjukt coolt face! När man ser dessa bilder känner jag bara mer och mer, att jag verkligen måste få komma dit snart.
P1060148