Säsongsavslutning

Sista slalomen igår gick inte enligt plan då det slutade med en uråkning i andra, men det kändes som det var något riktigt bra på gång. Efter en 7:e plats i första åket visste jag att det krävdes ett riktigt bombaråk om jag skulle gå förbi grabbarna som jag kriga om topp-platserna i cupen med. Den där 3:e platsen i cupen fanns inom räckhåll, vilket gjorde att jag försökte gå för det. Nu räckte det bara halvvägs ner innan jag fick ett kast och flög ut. Så slutade upp med en 7:e plats i cupen istället, vilket egentligen inte spelar någon större roll om det just är 4,5 eller 7, så länge det inte är en topp 3 placering.

Vilket fall så är det för mig en toppensäsong jag just avslutar, faktiskt min bästa så här långt i karriären. Visst var jag 5:a i cupen ifjol, men jag har mer poäng under denna säsong och tog även min första seger vilket väger tyngre helt klart.

Kanske ska summera det hela lite mer om någon vecka när jag smällt det lite mer, för nu är jag även flyttat fokus vidare på något helt annat. Nämligen Verbier!
Skärmavbild 2015-03-23 kl. 23.09.59
Stort grattis till dessa grabbar som tog hem topp 3 i slalomcupen, och vilken avslutning det blev även i år då Hirscher passerade förbi och vann före Neureuther under sista racet liks som ifjol. Den mannen slutar aldrig att leverera känns det som. Han blir i år historisk med att bli första åkare att vinna totala världscupen 4 år i rad och tar i år även 3:e raka slalomcupen. Häftigt!
Skärmavbild 2015-03-23 kl. 23.11.41
Mina poäng i världscupen sedan 2007 då jag tog mina första poäng. Skönt att kurvan pekar uppåt!