Skidtest

Varit uppe och kört lite åkning idag, är väl inga episka förhållanden för tillfället snömässigt men vädermässigt var det det strålande sol. Så vi fick ut en härlig dag, lugn åkning och inget tokladd eller särskilt inför tävlingen. Tänker mer att det jag inte kan nu, kommer jag inte lära mig till helgen så är bättre att hålla kropp och huvud på topp bara. Mitt skidtest idag gick dock inge bra, 109:orna jag prata om igår var långt ifrån vad jag eftersökte. Så får nog bli att stanna på 117 Automatic.

Har besök i dagarna av Stenis, som enligt grundplan skulle hänga med till Verbier som mood manager och ge tips om vilka klippor jag borde bomba. Men han blev återkallad till jobbet (oljeriggen) så fort han kom ner igår, så blev bara 2 dagar tillsammans och ingen sällskap i Verbier, va faaan!
P1060155
Jag och Ville
P1060167

P1060161
Stenis
P1060168

P1060178
Jag nämner inga namn här, men en viss person som är på besök bar idag dessa långklasonger som han sedan sålde in som dom bästa ever då dom var så luftiga och sköna… Ja men hur fans er dom ut;)
P1060179
Lite härliga ändå kanske!