Benpass och knächeck

Jag har en känsla att jag kommer vakna upp med träningsvärk imorgon. Var nämligen på gymet under eftermiddagen och körde lite ben och tyckte mig känna redan under dom sista seten att det drog ihop sig. Ska bli intressant att se…

Har annars haft en ganska hektisk dag. Började med att jag var och kolla upp knät som jag haft strul(läs känningar) med under stora delar av säsongen sedan Levi, gjorde en MRI på det och får nog svar senare i veckan exakt vad det är, men första diagnosen visa att det inte var något allvarligt utan bara är jag som är lite vek och grinar lätt;) Lite överansträngt så vila från skidåkning skulle nog göra gott längre fram och sedan lägga en bra rehab plan med Andreas, så försvinner det där helt utan ingrepp, sprutor etc, så skönt att höra det. Fick annars creed att knäna utöver det såg i topp trim ut, tummen upp för det!

Sedan brände jag av lite andra ärenden nere i storstan Luzern innan jag drog upp till Engelberg, möte upp med filmare Bergman som ska hänga på bort till Verbier och filma runt omkring tävlingen, så vi började lite lätt med intervju-snack idag.

Här följer några bilder från träningen!
P1060188

P1060193

P1060203

P1060205

P1060209